Kleding met bedrukking

Uw eigen opdruk

Wilt u een leuke tekst op babykleding laten drukken? Wilt u een T-shirt laten bedrukken met uw naam? Of ontwerpt u liever een trui, sweater of uw eigen sportkleding? Tifo zet uw idee, tekst, logo of foto om in een opdruk. Hebt u zelf geen inspiratie, dan kunnen wij aan de hand van uw wensen tot een ontwerp komen.

Ook voor groepen kan Tifo snel en goedkoop bedrukte shirts leveren. Wilt u T-shirts met opdruk of logo voor een (sport)groep ontwerpen? Wij bedrukken promotiekleding, fietskleding, running shirts, sportshirts en uiteraard voetbalshirts. Of u nu wilt bestellen voor kleine of grote groepen, wij leveren snel uw eigen bedrukte T-shirts.

Tifo levert u alle kleding op maat, snel en voordelig. Of het gaat om T-shirts met logo, zelf-ontworpen truien of jassen: wij leveren een goede en goedkope service en snelle levering.

Onderaan deze pagina vindt u ons bestelformulier. Daar kunt u aangeven welke opdruk u graag wilt laten ontwikkelen en u kunt aangeven op welke kleding u dit wilt laten drukken. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Van naam tot logo tot club

Heeft u al een idee over het logo of de tekst die u op uw kleding wilt zien? Stuur ons uw eigen ontwerp en wij maken het waar.

Kwaliteit + scherpe prijs

Hoe wilt u uw sweater, rompertje, t-shirt, polo of jeans hebben? Met grote letters? Een logo in full colour? Met geborduurd embleem? Het kan allemaal.

Spoedopdracht mogelijk

Is er haast bij de levertijd? Vraag ons om een spoedlevering. Wij kunnen de bedrukte kleding vaak al binnen enkele dagen leveren.

Zo maken wij uw kleding met bedrukking

U krijgt een duidelijke en heldere prijsopgave van ons.
Wij adviseren u graag over het ontwerp en de mogelijkheden.
We beginnen met uw ontwerp met logo en tekst of helpen u bij het ontwerp.
Wij maken een werktekening en leggen die aan u voor.
Na uw goedkeuring beginnen we met de productie.
We versturen uw pakket met DHL - u heeft uw kleding de dag na verzending al in huis.

Prijzen kleding met bedrukking

De prijzen van onze kleding met bedrukking zijn op aanvraag. De prijs is afhankelijk van onder meer het type opdruk, het aantal kleuren van de opdruk en of het gaat om bedrukking aan de voor- en/of achterkant.

Vraag hier een prijs op voor kleding met bedrukking

Vul het formulier in en we nemen snel contact met u op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Upload uw ontwerp (optioneel)

Uw naam*

Uw telefoonnummer of e-mail adres*

Beschrijf uw vraag naar kleding met bedrukking

Liever bellen, mailen of appen? Dat kan natuurlijk ook.

Direct Contact !
Loading...
//]]>